Wat vind je hier?

Op deze pagina staan mijn zelfgemaakte creaties. Ik vind het ontzettend leuk om zelf (bijvoorbeeld) sieraden te maken en ik maak dus ook een hele hoop sieraden :). Een aantal creaties heb ik ook gemaakt om te reviewen op mijn blog. Maar natuurlijk zijn deze creaties voor mij alleen te veel, dus vind ik het ook leuk om jou wat van mijn handmade creations aan te bieden, als je geïnteresseerd bent kun je ze hier kopen. 

Rechts zie je alle subpagina's met de zelfgemaakte creaties waaruit je kunt kiezen (zoals armbanden, kettingen, telefoon/sleutelbos/ritshangers etc.).

 

Onderaan (hier en op een aparte subpagina) vind je voorwaarden om al vooraf onduidelijkheid uit de weg te gaan en vind je de manier waarop je contact met mij kunt opnemen als je geïnteresseerd bent om iets te kopen.  Leuk om cadeau te geven of voor jezelf :). Niet iedereen kan zeggen dat ze een Handmade creation by Leoniae hebben :).

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voorwaarden en contact

 Alles wat hier te koop is heb ik zelf gemaakt, dit is dus geen officiële webwinkel, maar een extraatje bij mijn blog (je zou het kunnen vergelijken met een marktplaatsverkoper die zelfgemaakte sieraden verkoopt), het gaat om zelfgemaakte producten die niet in grote aantallen maar in een klein aantal beschikbaar zijn, elk product is beschreven. Om toch vooraf onduidelijkheid uit de weg te gaan kun je in onderstaand stukje voorwaarden lezen, hiermee ga je akkoord als je een Handmade creation by Leoniae koopt.

 

Verzending

Verzending alleen naar/binnen Nederland en België.

Bestellingen verzend ik via PostNL brievenbus- of pakketpost (als je een ander postbedrijf wilt voor de verzending van pakketpost kun je die informatie bij je bestelling mee sturen, zodat ik de mogelijkheid kan bekijken, ik kan dan niet een track & trace garanderen).

 

Ik zorg voor een track & trace barcode, dit geldt alleen wanneer je kiest voor een brievenbuspakketje of pakketpost, zodat je je bestelling kunt volgen, ook kan ik (en kan je) dan zien of de bestelling bezorgd is (zie de postnl voorwaarden over track & trace).

 

Ik zorg dat het goed is ingepakt zodat het onderweg niet stuk kan gaan.

 

Bestelling en product

Mocht je bestelling schade oplopen of kwijtraken tijdens de verzending, dan ben ik, www.leoniae.nl, daar niet verantwoordelijk voor. Alle producten worden zorgvuldig beschermend verpakt (je krijgt alleen een track & trace barcode als je kiest voor brievenbuspakketjes of pakketpost). Je kan dan natuurlijk wel contact met mij opnemen: leoniae.blog@gmail.com

 

De producten zijn op deze site uitgebreid beschreven, ik kan niet garanderen dat alles perfect en egaal is, zo kan een kraal wel eens een klein vlekje hebben, ik zorg er wel voor dat er niet iets bij zit wat er echt niet mooi uitziet.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van jouw juiste adresgegevens, bij een fout ben ik niet aansprakelijk.

 

Kosten en de prijs

De prijs van mijn handmade creations staat bij de afbeelding van het product. De verzendkosten kunnen verschillen, het hangt af van het gewicht en of het door de brievenbus past. Ik hanteer de tarieven van postNL. 

 

Alles wordt uiteraard via de mail nog eens besproken (verzendkosten, adres, postbedrijf, etc.).

 

Kosten aankoop en verzendkosten (voor de koper) vooraf betalen.

 

Heb je toch nog een vraag, tip of opmerking, wil je iets kopen of ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je contact opnemen met mij door te mailen naar: leoniae.blog@gmail.com