Mijn nieuwe aanwinst van de Six

Hey lieve lezers,

Een tijdje geleden heb ik bij de Six een hele leuke accessoire gekocht, namelijk een tas. Ik was al een tijdje opzoek naar een middenmaat-tas, een hele grote tas had ik al en een hele kleine tas ook, dus een tas die daar precies tussenin zat kon niet gemist blijven. Toen ik de Six binnenliep en de tassen zag staan kon ik het niet laten deze mee te nemen, ik ben er heel blij mee en wil hem daarom ook graag even met jullie delen :).

 

De Six tas - €24,95

 

De tas is van kunstleer, heeft een rits die over de hele lengte loopt (je kunt hem dus helemaal goed afsluiten, wat ik zelf altijd wel prettig vind, want niemand kan er makkelijk in graaien als je hem dicht kunt ritsen.) en de rits is goudkleurig. 

 

De tas is zo'n 22,5 cm hoog en zo'n 23 cm breed.

 

 

Bij de tas zit ook een schouderband inbegrepen, zodat je van de handtas ook een schoudertas kunt maken.

 

De binnenkant van de tas is zwart en heeft ook drie kleinere vakjes. Twee open vakjes, een groot vakje en een kleinere voor je telefoon. En een vakje met een rits. Het is niet altijd handig als je tas aan de binnenkant zwart is omdat je dan niet altijd gemakkelijk kunt zien wat er in je tas zit, maar het past wel bij de buitenkant van de tas dus heel erg vind ik het niet.

 

 

De tas heeft een goede maat om te gebruiken als handtas, je sleurt niet een al te grote tas mee aan je arm en dat scheelt soms wel. Je kan er veel in meenemen, je kunt er zelfs een groot boek in doen en hij heeft in het grote vak ook nog drie vakjes om bijvoorbeeld je telefoon en sleutels in te kunnen doen. De tas is van kunstleer en heel stevig, wat ik zelf ook heel fijn vind.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst en zal hem ook zeker vaak gaan gebruiken.

 

Binnenkort plaats ik een Give-Away op mijn blog, want ik heb de 10 volgers via Bloglovin bereikt! Wat zou jij leuk vinden om te winnen?

 

Wat vind jij van mijn Six tas en waar moet een goede (hand)tas volgens jou aan voldoen?

7 Berichten