Gekocht: Mostcutest.nl bestelling Kawaii spulletjes

Hey lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie een bestelling die ik deed bij Mostcutest.nl, ik ben gek op kawaii spulletjes en dol op het uitproberen van buitenlands eten of snoep :). Mostcutest.nl heeft niet alleen veel kawaii spulletjes maar ook heel veel Japans snoep, dus mijn keuze was snel gemaakt, hier moest ik iets bestellen! Benieuwd naar de webwinkel, wat ik besteld heb en wat ik ervan vond? Lees dan verder. En vergeet niet mee te doen aan mijn eerste Give-Away, deze loopt morgen om 0:00 af en je kunt dus alleen nog vandaag en morgen mee doen! Zie hier de Give-Away.

 

Mostcutest.nl

Mostcutest.nl is een webwinkel die allemaal kawaii spulletjes (uit Japan) verkoopt die normaal gesproken niet makkelijk in Nederland te vinden zijn, van kawaii stationery tot squishies deze webwinkel heeft het allemaal. De webwinkel word gerund door Marjet die ook vaak op verschillende evenementen te vinden is waar je live bij de webwinkel kunt shoppen. Op Mostcutest.nl kun je onder andere de merken Kracie, Meiji, San-X, Kamio, Q-lia, Sanrio, Kutsuwa en Crux vinden, met characters als Rilakkuma, Mamegoma, Sentimental Circus, Sumikkogurashi, Hello Kitty en meer. Ook heeft Mostcutest eigen producten, zo hebben ze onder andere eigen kawaii etiketten,een eigen planner en een eigen weekly planner. De levertijd van de webwinkel is maar zo'n 2 dagen en ze verzenden binnen heel Europa. Voor meer informatie zie Mostcutest.nl

 

De producten

Vier mini Japanse Kitkats

De webwinkel verkoopt heel veel snoep, van pocky (een koekstokje gedipt in een smaakje, bijvoorbeeld chocolade) tot koekjes met een aparte smaak. Zelf ben ik altijd heel benieuwd geweest naar de verschillende smaken Kitkat, maarja welke zou ik lekker vinden? Op Mostcutest.nl kun je niet alleen hele zakken met zo'n 12 à 14 Kitkats kopen met één aparte smaak, maar ook een proefpakketje met vier mini Kitkats van verschillende smaken. Dat leek me wel heel erg leuk en dus heb ik een proefpakketje besteld :). Je kon niet kiezen, maar dit waren de mogelijke smaken: Mini KitKat Green tea, mini KitKat Pumpkin Pie, mini KitKat Cheesecake (to bake), KitKat mini Sweet Potato, KitKat mini hazelnut, KitKat mini maple-syrup-pancake, KitKat mini raspberry en KitKat mini black&white. En dit zijn de smaken (van boven naar beneden op de foto) die ik heb ontvangen: KitKat mini Sweet Potato, KitKat mini maple-syrup-pancake, Mini KitKat Green tea en de KitKat mini raspberry. Ik ben er nog niet aan toe gekomen ze te proeven, maar dat ga ik zeker binnenkort doen :). Hier vind je dit Kitkat proefpakketje en het kost maa€3,50.

 

 

Rilakkuma memoblok klein Pink Pastel Cuddling Cats

Rilakkuma is één van de characters van San-X die Mostcutest.nl verkoopt. Zelf vind ik dit beertje zo leuk dat ik er zeker meer spulletjes van wil hebben :). Dit memoblokje vond ik één van de leukste spulletjes, ook omdat het thema katjes is en daarom heb ik hem dan ook gekocht. Het memoblokje bevat 100 sheets in twee verschillende designs en is 8 cm bij 6 cm groot. Hieronder vind je de foto's van de binnenkant van het memoblok. Het is handig voor kleine aantekeningen, lijstjes of om er een leuke boodschap naar iemand op te schrijven. Hier vind je dit Rilakkuma memoblokje en het koste €2,95.

 

 

 

 

 

Panda Bun Klein Squishies

Een squishy is een product gemaakt van materiaal waar je in kunt knijpen ('squishen') en waarvan de vorm dan direct weer terug komt. Het lijkt op een stressbal. Een squishy kan verschillende vormen hebben en dus niet alleen die van een bal, maar deze Panda Buns squishies komen toch meer in de buurt van een bal (al is de achterkant plat). Je kunt op Mostcutest.nl kiezen uit vier verschillende soorten mini Panda Buns en ik heb gekozen voor de twee met een strikje. Ze zijn wel een beetje plakkerig maar squishen ontzettend goed. De bun heeft een diameter van 3,7 cm. Ik vind ze beiden ontzettend cute en ga ze denk ik gebruiken als sleutelhanger of voor aan mijn telefoon of ik ga ze gewoon ergens op te hangen. Hier vind je de Panda Buns en ze kosten per stuk €1,75.

 

Gratis spulletjes

Bij mijn bestelling kreeg ik ook wat gratis spulletjes, namelijk een folder van de webwinkel, een kawaii ansichtkaart, een sticker en een super cute rolletje tape met ijsbeertjes erop :). Super leuk natuurlijk! Voor mijn bestelling betaalde ik €2,95 aan verzendkosten en het was heel snel binnen :). Ik ben heel blij met mijn spulletjes en ga zeker vaker iets bij Mostcutest.nl kopen :).

Wat vond jij van mijn bestelling? Houd jij ook van Kawaii spulletjes? Kende jij de webwinkel al? En welk product vond jij het leukst? En vergeet niet mee te doen aan mijn eerste Give-Away, deze loopt morgen om 0:00 af en je kunt dus alleen nog vandaag en morgen mee doen! Zie hier de Give-Away.

 

1 Berichten