Eerste Give-Away!

Hey lieve lezers,

Het is zover :), ik heb op mijn blog de 10 Bloglovin volgers bereikt, daar ben ik heel blij mee en dat wil ik vieren door een winactie te houden. Ik geef drie producten tegelijk weg (je wint dus alle drie de producten) en als er 20 mensen meedoen met de Give-Away doe ik er nog een verrassings- goodie bij!

 

Wat kun je winnen?

Een lippenstift

Essence lippenstift nummer 20 'Get the look'. 

Het eerste Essence product dat je kunt winnen is een lippenstift met een mooie lichtroze kleur van de Essence longlasting lipsticks lijn. De lippenstift geeft je lippen urenlang een intense kleur zonder je lippen uit te drogen. De lippenstift heeft een waarde van €2,39-. Zelf heb ik deze lippenstift ook en vind hem heel erg mooi, het is echt een lippenstift met een zomerse kleur :).

 

 

 

Nail art stickers 

Essence nail art stickers nummer 04 'Bad girl'.
Het tweede Essence product dat je kunt winnen zijn deze nail art stickers. Deze nail art stickers zijn zwart of wit en bevatten hele leuke designs bestaande uit onder andere strikjes, hartjes, bloemetjes en meer. De nail art stickers hebben een waarde van €1,39-. Ik vond deze stickers zo leuk en ze staan overal bij vanwege de kleur :).
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een oogschaduw

Essence mono eyeshadow nummer 19 'The grammy goes glammy'
Het derde Essence product dat je kunt winnen is deze mono oogschaduw. De kleur zit tussen wit en licht beige in (zoals ook goed te zien is op de begin foto van deze post). De oogschaduw bevat ook zilveren glitters. Het is een zachte poeder oogschaduw die eenvoudig aan te brengen en te mengen is voor perfecte resultaten. De oogschaduw heeft een waarde van €1,69-. Ik vind dit zo'n mooie oogschaduw, de kleur is mooi en subtiel en kan je met elke andere kleur samen aanbrengen :).
 
 
 
+ Een verrassings- Goodie

 

 
Een verrassings-goodie en het kan vanalles zijn!
Als er 20 mensen mee doen aan de Give-Away doe ik er een verrassings-goodie bij! Dus wie weet als je wint krijg je niet drie maar vier producten :).
 
 
 
 
 
 
 
Wat moet je doen om mee te doen?
 
De verplichte stappen:
 
- Volg mijn blog www.leoniae.nl via Bloglovin en save deze post.
- Laat hier in een reactie achter dat je meedoet, welke stappen je gedaan hebt en laat ook een geldig e-mailadres achter (zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt)!
 
Als je deze stappen hebt gedaan doe ik je naam één keer in de random name picker.
 
Extra stappen om je kans te verhogen:
- Like de Facebookpagina van mijn blog www.leoniae.nl. 
-  Volg mijn (blog)Twitter.
- Volg mij via Google+.
 
Per extra stap doe ik je naam nog een keer in de random name picker.
 
De Give-away duurt tot 18 Augustus 2016.
 
Ik hoop dat jullie de Give-Away leuk vinden, mocht je toch vragen hebben dan kun je altijd mailen naar leoniae.blog@gmail.com. Ik hoop dat ik binnenkort iemand blij kan maken met deze producten :).
 
14 Berichten

Review Essence Metal Glam Eyeshadow 24 'Let's go burgundy'

Hey lieve lezers, 

 

 

Essence heeft vele nieuwe producten in de schappen en dat is natuurlijk heel leuk :), maar dat betekend ook dat er producten uit het assortiment gaan. Als die nog niet verkocht zijn voordat het nieuwe assortiment er is komen ze in de kortingsbak, nou heb ik net deze oogschaduw gekocht in de uitverkoop en ik vind hem zo mooi dat ik hem toch nog even wil delen. En wie weet. Misschien ligt hij bij jou in het Kruidvat nog wel in de kortingsbak :). 

 

Het product.

 

De Essence Metal Glam oogschaduws hadden allen een mooie kleur, maar nummer '24 let's go burgundy' sprak me wel aan. Deze oogschaduw heeft een wat donker paarse tint en samen met de glitter heeft de oogschaduw een wat metallic en  chique uitstraling vind ik :).

 

De kleur zit een beetje tussen donker paars en bruin in.

 

Ik verwachte dat de oogschaduw best poederig zou zijn en misschien niet goed zou blijven zitten, maar ik had het mis :). De oogschaduw is dan wel wat poederig maar hij blijft heel goed zitten, ik kreeg de kleur er bijna niet af.

 

Hieronder de swatch van de oogschaduw:

 

 


 

 

 

 

 

Wat vind ik?

Ik vind het een hele fijne oogschaduw en vind het eigenlijk jammer dat hij uit het assortiment verdwijnt, maar gelukkig komen er een hoop nieuwe en mooie producten voor terug :).

 

Ik geloof dat ik de oogschaduw gekocht heb voor €1,-. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze oogschaduw? En welke oogschaduw zou jij nog wel willen hebben?

Bij 10 Bloglovin volgers doe ik een Give-Away :).

 

4 Berichten