Gekocht: Mostcutest.nl bestelling Kawaii spulletjes

Hey lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie een bestelling die ik deed bij Mostcutest.nl, ik ben gek op kawaii spulletjes en dol op het uitproberen van buitenlands eten of snoep :). Mostcutest.nl heeft niet alleen veel kawaii spulletjes maar ook heel veel Japans snoep, dus mijn keuze was snel gemaakt, hier moest ik iets bestellen! Benieuwd naar de webwinkel, wat ik besteld heb en wat ik ervan vond? Lees dan verder. En vergeet niet mee te doen aan mijn eerste Give-Away, deze loopt morgen om 0:00 af en je kunt dus alleen nog vandaag en morgen mee doen! Zie hier de Give-Away.

 

Mostcutest.nl

Mostcutest.nl is een webwinkel die allemaal kawaii spulletjes (uit Japan) verkoopt die normaal gesproken niet makkelijk in Nederland te vinden zijn, van kawaii stationery tot squishies deze webwinkel heeft het allemaal. De webwinkel word gerund door Marjet die ook vaak op verschillende evenementen te vinden is waar je live bij de webwinkel kunt shoppen. Op Mostcutest.nl kun je onder andere de merken Kracie, Meiji, San-X, Kamio, Q-lia, Sanrio, Kutsuwa en Crux vinden, met characters als Rilakkuma, Mamegoma, Sentimental Circus, Sumikkogurashi, Hello Kitty en meer. Ook heeft Mostcutest eigen producten, zo hebben ze onder andere eigen kawaii etiketten,een eigen planner en een eigen weekly planner. De levertijd van de webwinkel is maar zo'n 2 dagen en ze verzenden binnen heel Europa. Voor meer informatie zie Mostcutest.nl

 

De producten

Vier mini Japanse Kitkats

De webwinkel verkoopt heel veel snoep, van pocky (een koekstokje gedipt in een smaakje, bijvoorbeeld chocolade) tot koekjes met een aparte smaak. Zelf ben ik altijd heel benieuwd geweest naar de verschillende smaken Kitkat, maarja welke zou ik lekker vinden? Op Mostcutest.nl kun je niet alleen hele zakken met zo'n 12 à 14 Kitkats kopen met één aparte smaak, maar ook een proefpakketje met vier mini Kitkats van verschillende smaken. Dat leek me wel heel erg leuk en dus heb ik een proefpakketje besteld :). Je kon niet kiezen, maar dit waren de mogelijke smaken: Mini KitKat Green tea, mini KitKat Pumpkin Pie, mini KitKat Cheesecake (to bake), KitKat mini Sweet Potato, KitKat mini hazelnut, KitKat mini maple-syrup-pancake, KitKat mini raspberry en KitKat mini black&white. En dit zijn de smaken (van boven naar beneden op de foto) die ik heb ontvangen: KitKat mini Sweet Potato, KitKat mini maple-syrup-pancake, Mini KitKat Green tea en de KitKat mini raspberry. Ik ben er nog niet aan toe gekomen ze te proeven, maar dat ga ik zeker binnenkort doen :). Hier vind je dit Kitkat proefpakketje en het kost maa€3,50.

 

 

Rilakkuma memoblok klein Pink Pastel Cuddling Cats

Rilakkuma is één van de characters van San-X die Mostcutest.nl verkoopt. Zelf vind ik dit beertje zo leuk dat ik er zeker meer spulletjes van wil hebben :). Dit memoblokje vond ik één van de leukste spulletjes, ook omdat het thema katjes is en daarom heb ik hem dan ook gekocht. Het memoblokje bevat 100 sheets in twee verschillende designs en is 8 cm bij 6 cm groot. Hieronder vind je de foto's van de binnenkant van het memoblok. Het is handig voor kleine aantekeningen, lijstjes of om er een leuke boodschap naar iemand op te schrijven. Hier vind je dit Rilakkuma memoblokje en het koste €2,95.

 

 

 

 

 

Panda Bun Klein Squishies

Een squishy is een product gemaakt van materiaal waar je in kunt knijpen ('squishen') en waarvan de vorm dan direct weer terug komt. Het lijkt op een stressbal. Een squishy kan verschillende vormen hebben en dus niet alleen die van een bal, maar deze Panda Buns squishies komen toch meer in de buurt van een bal (al is de achterkant plat). Je kunt op Mostcutest.nl kiezen uit vier verschillende soorten mini Panda Buns en ik heb gekozen voor de twee met een strikje. Ze zijn wel een beetje plakkerig maar squishen ontzettend goed. De bun heeft een diameter van 3,7 cm. Ik vind ze beiden ontzettend cute en ga ze denk ik gebruiken als sleutelhanger of voor aan mijn telefoon of ik ga ze gewoon ergens op te hangen. Hier vind je de Panda Buns en ze kosten per stuk €1,75.

 

Gratis spulletjes

Bij mijn bestelling kreeg ik ook wat gratis spulletjes, namelijk een folder van de webwinkel, een kawaii ansichtkaart, een sticker en een super cute rolletje tape met ijsbeertjes erop :). Super leuk natuurlijk! Voor mijn bestelling betaalde ik €2,95 aan verzendkosten en het was heel snel binnen :). Ik ben heel blij met mijn spulletjes en ga zeker vaker iets bij Mostcutest.nl kopen :).

Wat vond jij van mijn bestelling? Houd jij ook van Kawaii spulletjes? Kende jij de webwinkel al? En welk product vond jij het leukst? En vergeet niet mee te doen aan mijn eerste Give-Away, deze loopt morgen om 0:00 af en je kunt dus alleen nog vandaag en morgen mee doen! Zie hier de Give-Away.

 

1 Berichten

Review Goed! Bezig repen van Bolletje

Hey lieve lezers,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij ook wel eens op zoek naar een gezond tussendoortje? Een tijdje geleden zag ik de Goed! Bezig repen van Bolletje in het Kruidvat staan en het leek me lekker om uit te proberen. Vaak is het pakken van een koekje met vezels net iets gezonder dan bijvoorbeeld een chocolade koekje :). Dus heb ik drie soorten van de Goed! Bezig repen van Bolletje gekocht. En ik vroeg me ook af of de repen wel zo gezond zijn en naturel als er op de verpakking staat :). Benieuwd wat ik ervan vind en of ik ze aanraad? Lees dan verder :).

 

De Producten

 

De drie soorten repen die ik gekocht heb zijn de Bolletje Goed! Bezig Krokante Graanrepen Cranberry in de paarse verpakking, de Stevige Havermoutrepen Naturel in de gele verpakking en de Krokante Graanrepen Naturel in de blauwe verpakking.

 

De dozen zien er bijna helemaal hetzelfde uit en de Stevige Havermoutrepen Naturel is een vernieuwde versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de zijkant van het pak staat beschreven dat de reep bedoelt is als 'ontbijt'reep of als een lekker tussendoortje. De repen zijn verkrijgbaar in zacht, stevig of krokant. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en de repen bevatten geen kleur-, geur- en smaak-stoffen. Bij de Krokante Graanrepen Cranberry in de paarse doos en bij de Krokante Graanrepen Naturel is wel rijsmiddel gebruikt in het bakproces en dit is niet van natuurlijke oorsprong. De Stevige Havermoutrepen Naturel bevatten dit ingrediënt niet.

Alle drie de soorten repen zijn rijk aan vezels en dus goed voor de werking van je darmen :). In totaal zijn er vijf soorten repen verkrijgbaar. De Stevige Havermoutrepen Naturel in gele verpakking, Zachte Graanrepen Appel in donker bruine verpakking, Zachte Graanrepen Naturel in licht bruine verpakking, Krokante Graanrepen Cranberry in paarse verpakking en de Krokante Graanrepen Naturel in blauwe verpakking. 

De minste calorieën per reep bevat de Krokante Graanrepen Cranberry, die maar 100 kcal per reep bevat. De Stevige Havermoutrepen Naturel bevatten 106 kcal per reep en de Krokante Graanrepen Naturel bevatten 110 kcal per reep.

 

Allergie-informatie: De Krokante Graanrepen Cranberry bevatten gluten, tarwe en haver en kunnen sporen bevatten van rogge, gerst, spelt, eieren, soja, melk, noten, amandelen, hazelnoten en sesamzaad.

De Stevige Havermoutrepen Naturel bevatten gluten, haver en soja en kunnen sporen bevatten van tarwe, rogge, gerst, spelt, eieren, melk, noten, amandelen, hazelnoten en sesamzaad.

De Krokante Graanrepen Naturel bevatten gluten, tarwe, gerst, haver en sesamzaad en kunnen sporen bevatten van rogge, spelt, eieren, soja, melk, noten, amandelen en hazelnoten.

 

In de doos zitten negen in plastic verpakte repen, je kunt ze dus makkelijk meenemen voor onderweg. Al vind ik het wel wat zonde van de plastic verpakking. Dat ze allemaal apart verpakt zijn is niet heel goed voor het milieu... Maar wel handig om ze zo bijvoorbeeld los in je tas mee te kunnen nemen.

De kleur van de verpakking van de repen is hetzelfde als de kleur van de doos. Hieronder de repen nog eens op de dozen. 

 

De Krokante Graanrepen Naturel

 

Heel krokant en de granen, pitten en zaden erdoorheen verwerkt is heerlijk. De Stevige Havermoutrepen NaturelDe reep is heel stevig en heel lekker, alles blijft wel iets meer dan de andere twee repen tussen je kiezen zitten. De repen doen me denken aan de haverkoeken van de Albert Hein die ik ook erg lekker vind :).

De Krokante Graanrepen Cranberry

 

Doordat er in deze reep cranberry's zitten bevat de reep dus ook nog eens fruit :) en hij is lekker krokant. De reep doet me een beetje denken aan de Liga Evergreen koeken.

 

Wat vind ik?Alle drie de repen vind ik erg lekker, mijn favoriet zijn de Stevige Havermoutrepen Naturel, maar wat er vernieuwd aan is kan ik niet vinden. Of het om de verpakking gaat of dat er een ingrediënt is toegevoegd of er juist is uitgehaald kan ik nergens vinden, ook niet op de site van Bolletje. Ook vind ik het ergens wel zonde dat de repen allemaal apart verpakt zijn, het kost een hoop plastic en je zou ze ook gewoon in een bakje of herbruikbaar zakje kunnen meenemen. Bolletje zou ook bijvoorbeeld de repen in een hersluitbare verpakking in de doos kunnen doen. De repen zijn op dit moment verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €0,99. Al met al vind ik de repen gezond en lekker en een goed tussendoortje :).
Zou jij de Goed! Bezig repen van Bolletje kiezen als tussendoortje? Wat vond je van dit artikel? Welke repen lijken jou lekker? En heb jij nog een gezond-tussendoortje advies :)? Bij 10 Bloglovin volgers doe ik een Give-Away :).

8 Berichten