· 

Review Infinity ketting van Names4ever.nl

 

Hey lieve lezers,

Een aantal dagen geleden kreeg ik een mail van http://www.names4ever.nl/ of ik een blogartikel wilde schrijven over één van hun Infinity kettingen waarop je iets mag laten graveren. Super leuk natuurlijk en hun sieraden vind ik ook heel erg mooi! Ik mocht een ketting uitzoeken en heb deze na een paar werkdagen al ontvangen! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder :).

Names4ever

Names4ever heeft heel veel keus aan gegraveerde sieraden. Ze zijn gespecialiseerd in naamsieraden. Super chique en ook zeker leuk om cadeau te doen. Leuk voor moeders om de naam van hun kind op een hanger te hebben (mama sieraden) of leuk voor iemand met een hond voor het hangertje aan de halsband (dieren sieraden), of voor je bff en verder noem maar op, ze hebben allerlei mooie naamsieraden. Ze hebben zelfs de bekende "Carrie naamketting" uit de serie Sex and the City (of te wel de ketting maar dan met jou naam).

De klantenbeoordeling van names4ever.nl is een 9.1/10 en dat vind ik niet zo gek want de ketting is van juwelierskwaliteit, de sieraden zijn (voor waar het van gemaakt is, bijvoorbeeld zilver) goed geprijsd, de klantenservice is top, de verzending is goed en de verzending is gratis

Mijn Infinity ketting

Nieuw bij names4ever.nl zijn de Infinity sieraden. En daar mocht ik er dus één van uitkiezen, zo leuk :)! Het Infinity teken staat voor "oneindig", dat kan van alles zijn, oneindige liefde, vriendschap, gezondheid, vernieuwing, harmonie, nagedachtenis, etc.. 

Ik koos voor de zilveren Infinity ketting die te vinden is op de pagina https://www.names4ever.nl/infinity . Een ketting met een mooie zilveren Infinity hanger waar ik Leoniae op heb laten zetten (toepasselijk voor mij he ;p), je kan op de hanger maximaal 16 tekens laten graveren. De ketting kwam met een zilveren jasseron ketting met een lengte van 42 cm. (Hierboven kun je zien in welke envelop de ketting binnen kwam).

 

De ketting kwam in een mooi roze doosje en met een papier met wat gegevens van de bestelling.

De gravering in de ketting vind ik erg mooi. En het leuke vind ik ook dat de achterkant van de hanger helemaal egaal is, dus je kan de ketting ook andersom dragen als je de gravering liever voor jezelf houd, en dan heb je ook een hele mooie ketting! 

Zoals ik al eerder noemde is de ketting een jasseron ketting met een lengte van 42 cm en het slotje is rond zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

Mijn mening over de Infinity ketting

Ik heb de ketting nu een aantal dagen gedragen en er is niks afgebroken en de ketting ziet er nog steeds heel mooi uit, ik heb ook al veel complimenten gehad over de ketting! Ik ben ontzettend tevreden over de Infinity ketting en draag hem ook erg graag :). Ik ben ook erg tevreden over Names4ever, de service die ze geven is echt super goed en ook de kwaliteit die ze leveren is erg goed. Ik ben ontzettend blij dat ik deze ketting mocht ontvangen, want dit is echt een prachtige aanwinst voor mijn sieraden collectie. Neem vooral een kijkje op names4ever :)!
 
De ketting kostte €30,95 en de verzending was gratis.
 
Wat vind jij van Names4ever.nl en van naamsieraden? 
 

Dit artikel is gesponsord door names4ever.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Dinja (maandag, 28 augustus 2017 16:41)

  Wat een mooie ketting en leuk dat je er eentje mocht uitzoeken! :)

 • #2

  Daniëlle (woensdag, 30 augustus 2017)

  Wat een super mooie ketting!

 • #3

  elke.vergauwen@hotmail.com (woensdag, 30 augustus 2017 15:38)

  Oooh, dit is echt een enorm mooie ketting!

 • #4

  Joanne (donderdag, 31 augustus 2017 14:31)

  Altijd leuk zo'n persoonlijk sieraad :)

 • #5

  Benthe (zondag, 03 september 2017 20:13)

  Ik vind het infinity teken zo leuk! Mooie ketting, al ben ik niet zo dol op namen op sieraden.

 • #6

  Elles (maandag, 11 september 2017 16:30)

  Erg leuke ketting!
  Liefs,
  Elles