Review Essence Trend Edition Wake Up, Spring!

Hey lieve lezers,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag een review van 4 producten uit de nieuwe trend edition van Essence van de maanden april en mei. De trend edition heet 'Wake Up, Spring!' en bevat voornamelijk producten met mooie pastelkleuren. Zelf heb ik de Wake Up, Spring! Tie & Dye Nail Polish set nummer 01 Spring It Up! en de Wake Up, Spring! Eyeliner pen nummer 01 Happy First Day of Spring gekocht, van deze producten zal ik een uitgebreide review geven in deze post, voor de andere producten kun je naar de site van Essence. Benieuwd wat ik ervan vind en of er iets voor jou bij zit? Lees dan verder.

 

De Producten

Essence over de producten: 

Verwelkom het nieuwe seizoen in stijl! Voel de eerste warme zonnestralen op je gezicht en geniet van de buitenlucht! Essence introduceert de nieuwe trend edition "wake up, spring!". Het kleurschema bevat trendy lentepastels als abrikoos, roze, lila en mint en het productdesign met bloemdecoraties is zo charmant als de lente zelf. Highlights uit de collectie: Een frisse blush met spiegeltje, een 'wake-up'blushkwast en tie & dye nagellaksetjes. Vier de lente... met Essence!

 

De collectie bestaat uit een oogschaduwpalette, twee eyeliner pennen, een jumbo highlighter pen, een sheer lipbalm, twee lipstick pennen, twee blushes, een blush brush, twee tie & dye nagellaksetjes (totaal zes nagellakjes), een jumbo nail designer, een top coat, een setje nagelstickers, twee kleine haarspelden en een sleutelhanger. 

 

Voor meer informatie over alle producten kun je gaan naar: http://www.essence.eu/nl-nl/trend-edities/wake-up-spring/

 

Essence Wake Up, Spring! Tie & Dye Nail Polish set - €3,99

Verkrijgbaar in 01 Spring It Up! en 02 Spring A-ling A-ling.

 

Essence over de Tie & Dye Nail Polish setjes: Multikleur! Deze nagellakset is ideaal voor het bereiken van spannende multi-colour effecten zoals mooie kleurovergangen op de nagels. Elke set bevat een hoogdekkende lak als basis en twee jelly tinten, die kunnen worden gebruikt om coole ombré stijlen te creëren met de jumbo nagel designer.

 

 

Van de twee verkrijgbare nagellaksetjes vond ik nummer 01 Spring It Up! het mooiste. Deze Tie & Dye nagellakset bevat 3 nagellakjes, een witte base coat, een licht roze lakje en een donker roze lakje. Ze zitten verpakt in een schattig doosje. 

 

Op de zijkant van het doosje staan drie mogelijke nail-art opties die je met de drie nagellakjes zou kunnen maken.

 

Op de achterkant van het doosje staat hoe je de nagellak het beste kan aanbrengen, eerst de base coat en dan de andere twee lakjes met meerdere lagen of aangebracht met een nail-art tool.

 

 

Als eerste heb ik de witte base coat aangebracht, met één laagje, wat me gelijk opviel was dat deze best streperig lakt, maar omdat het de base coat is valt dat later niet erg op.

 

Na de witte base coat heb ik drie laagjes van de licht roze kleur aangebracht op mijn nagels. Een subtiele en mooie licht roze kleur, waar ik echt heel blij mee ben. De nagellak lakt heel fijn en dekt met drie laagjes heel mooi.

 

 

Daarna heb ik geprobeerd of ik met de donker roze nagellak een streep kon zetten op de nagel van mijn ringvinger, maar dat was nog knap lastig aangezien de nagellak erg gel-achtig is. Wel vind ik ook de donker roze nagellak heel mooi. Zie hieronder het uiteindelijke resultaat.

Essence Wake Up, Spring! Eyeliner pen - €1,99

 

Verkrijgbaar in 01 Happy First Day Of Spring, 02 Let's The Spring Begin en 03 Spring A-ling A-ling.

 

Essence over de Eyeliner pennen: Lichte tinten - voor een geheel nieuwe - pastelkleurige - eyeliner. De fijne stiftapplicator met longlasting textuur en hoge dekking maakt het mogelijk om geavanceerde eyelinerstijlen te creëren in cool paars, trendy wit en fris mint.

 

Van de drie kleuren eyeliner pennen vond ik de pastel paarse het mooiste, nummer 01 Happy First Day Of Spring. Het kwastje is heel zacht en goed vochtig, er komt dus veel kleur vanaf. Zie hieronder de eyeliner pen geswatched. 

 

 

Ik vind het een erg mooie kleur en ben er heel blij mij, hij is erg mooi licht, maar valt toch op, deze eyeliner pen ga ik zeker gebruiken.

 

De collectie is verkrijgbaar tot eind mei 2016 bij het Kruidvat en de Trekpleister.

 

Wat vind jij van deze collectie? Wat zou jij uit de collectie wel willen hebben? 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dinja (zondag, 22 mei 2016 00:05)

    Jammer dat die basecoat zo streperig lakt zeg! Maar gelukkig valt het na een paar andere laagjes niet meer zo op. Ik vind het echt een leuk idee voor nagellak :)

  • #2

    irene (zondag, 22 mei 2016 14:33)

    Mooie kleurtjes!!