Review Essence Metal Glam Eyeshadow 24 'Let's go burgundy'

Hey lieve lezers, 

 

 

Essence heeft vele nieuwe producten in de schappen en dat is natuurlijk heel leuk :), maar dat betekend ook dat er producten uit het assortiment gaan. Als die nog niet verkocht zijn voordat het nieuwe assortiment er is komen ze in de kortingsbak, nou heb ik net deze oogschaduw gekocht in de uitverkoop en ik vind hem zo mooi dat ik hem toch nog even wil delen. En wie weet. Misschien ligt hij bij jou in het Kruidvat nog wel in de kortingsbak :). 

 

Het product.

 

De Essence Metal Glam oogschaduws hadden allen een mooie kleur, maar nummer '24 let's go burgundy' sprak me wel aan. Deze oogschaduw heeft een wat donker paarse tint en samen met de glitter heeft de oogschaduw een wat metallic en  chique uitstraling vind ik :).

 

De kleur zit een beetje tussen donker paars en bruin in.

 

Ik verwachte dat de oogschaduw best poederig zou zijn en misschien niet goed zou blijven zitten, maar ik had het mis :). De oogschaduw is dan wel wat poederig maar hij blijft heel goed zitten, ik kreeg de kleur er bijna niet af.

 

Hieronder de swatch van de oogschaduw:

 

 


 

 

 

 

 

Wat vind ik?

Ik vind het een hele fijne oogschaduw en vind het eigenlijk jammer dat hij uit het assortiment verdwijnt, maar gelukkig komen er een hoop nieuwe en mooie producten voor terug :).

 

Ik geloof dat ik de oogschaduw gekocht heb voor €1,-. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze oogschaduw? En welke oogschaduw zou jij nog wel willen hebben?

Bij 10 Bloglovin volgers doe ik een Give-Away :).

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Mariska (donderdag, 07 april 2016 09:33)

  Wat een mooie aparte kleur, vind 'm echt prachtig :D!

 • #2

  Bianca (vrijdag, 08 april 2016 19:08)

  Mooi kleurtje, misschien iets meer voor de winter maar daarom hoeft hij niet te verdwijnen.

 • #3

  Dinja (vrijdag, 08 april 2016 22:45)

  Die limited editions zijn vaak mooi maar zo jammer dat ze maar tijdelijk zijn. Ik heb van deze serie een grijze variant en die is ook mooi :)

 • #4

  Iris (zaterdag, 09 april 2016 18:30)

  Wauw, wat een mooie kleur! Inderdaad zou ik hem donkerpaars of bruin schatten, hij zit er precies tussen.