Review Treaclemoon Bath and Shower gels

Hey lieve lezers, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als het buiten niet zulk lekker weer is, maar je wilt toch ontspannen en genieten en dat natuurlijk ook lekker warm? Waarom dan niet lekker in bad? Of een douche met een heerlijke douche gel? Even wegdromen naar de dagen dat het heerlijk weer zal zijn en je buiten met een ijsje kan lopen :). Vandaag als tip daarvoor, en natuurlijk ook gewoon voor alle anderen dagen in het jaar, drie Treaclemoon Bath and Shower gels :). 

 

Bij de Etos is op het moment tot aanstaande zondag 6 maart een hele leuke actie, 1+1 gratis op alle bad en douche (m.u.v. baby en kids). Ik ben meteen naar de Etos gegaan en toen ik bij het schap van Treaclemoon kwam, was ik meteen verkocht! Ik heb gelijk ingeslagen en heb zes Bath and Shower gels gekocht, vandaag een review van drie daarvan :). Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder :).

 

 

De Producten

 

Treaclemoon quote: Always remember that true beauty begins from the heart... our lovely recipes simply do the best they can for your skin and your smile!

 

De drie Bath and Shower gels: One Ginger Morning, That Vanilla Moment en Iced Strawberry Dream. Ik vind de verpakking zo ontzettend leuk, elke fles/flacon heeft een eigen tekstje en een bijzondere naam. Heel grappig en inspirerend :)! 

 

De Producten van Treaclemoon zijn niet getest op dieren, 100% parabenen vrij en de bad en douche gels hebben een recyclebare verpakking. En of de producten niet op dieren zijn getest is vaak één van de eerste dingen die ik opzoek voordat ik make-up of een douche gel koop, dus de producten zien er niet alleen leuk uit, maar ze zijn ook nog eens beter voor het milieu.

 

Op http://www.treaclemoon.nl/ kun je meer lezen over de producten en over wat het merk nog meer te bieden heeft en uiteraard waar het nog meer te koop is :).

 

One Ginger Morning - €4,95

 

 

 

Spreuk: "One Ginger Morning. Wakey wakey duvet princess...with a gentle yawn she stretched and captured her dream...still warm...today seemed full of endless promise."

 

One Ginger Morning ruikt heerlijk sterk naar gember, zoals de naam al doet vermoeden, de flacon bevat 500ml en daardoor kan je er langere tijd van genieten voordat hij op is :). De gember geur is sterk zoet en blijft lang hangen, heel lekker als je ervan houd :)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

That Vanilla Moment - €4,95

 

 

 

Spreuk: "That Vanilla Moment. My moment of sweet calm...just to think with carefree abandon about... "Maybe I won't tell you" she said shyly. Some things are not for sharing."

 

That Vanilla Moment hoef je alleen maar te ruiken en je denkt al aan vanille ijs, ik ben er gek op! Dit is absoluut mijn favoriet! De vanille geur is heel erg zoet en blijft net als de gember geur van One Ginger Morning lang hangen. Ook deze flacon bevat 500ml en daardoor kan je er langere tijd van genieten voordat hij op is :).

 

Ik ga deze zeker nog een keer kopen, als je van vanille houdt is dit echt een aanrader :).

 

 

 

 

 

 

Iced Strawberry Dream - €4,95

 

 

 

Spreuk: "Iced Strawberry Dream. The Balmy scent kissed her nose...she closed her eyes and imagined softly striped lawns where ladies in bonnets sipped tea in the cool shade."

 

Iced Strawberry Dream ruikt heel zoet naar aardbei, bijna als een snoepje met aardbeiensmaak, je moet ervan houden maar ik vind hem heerlijk. Net als de twee anderen blijft ook de geur van Iced Strawberry Dream lang hangen. Ook deze flacon bevat 500ml en daardoor kan je er langere tijd van genieten voordat hij op is :).

 

 

 

 

 

 

 

 

De Achterkant van de flacons: 

 

      

 

 

Wat vind ik?

 

 

 

Alle drie hebben de Bath and Shower gels een hele sterke zoete geur, met de nadruk op zoet, je moet ervan houden en je badkamer blijft er ook nog even naar ruiken. 

 

Alle drie schuimen ze goed en laten ze je huid zacht aanvoelen. De dop gaat ook makkelijk open, dus je hoeft in bad of onder de douche met je natte handen niet veel moeite te doen om de flacon te openen :). 

 

De flacons bevatten 500ml en dat vind ik best veel voor de prijs, dus heerlijk lang genieten voor een product dat niet al te duur is :). 

 

 

 

One Ginger Morning, That Vanilla Moment en Iced Strawberry Dream zijn geen limited editions en behoren tot het gewone assortiment van Treaclemoon. De flacons zijn na openen 12 maanden houdbaar en per stuk kosten ze 4,95. Producten van Treaclemoon zijn te koop bij de Etos en op de website van de AH. Ik ben ontzettend tevreden over deze Bath and Shower gels en raad ze dan ook zeker aan :).

 

Bij de Etos is op het moment tot aanstaande zondag 6 maart een hele leuke actie, 1+1 gratis op alle bad en douche (m.u.v. baby en kids). Dus mocht je van deze Bath and Shower gels iets willen hebben of wil je misschien een ander product van Treaclemoon proberen, grijp dan nu je kans :). 

 

Wat vind jij van deze Bath and Shower gels? En welk van deze Bath and Shower Gels zou jij wel willen hebben?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Dinja (donderdag, 25 februari 2016 13:03)

  Ze klinken zo fijn! Een tijd geleden had ik ook de Iced Strawberry Dream gehaald, maar ik heb nog zoveel douchegel dat ik hem nog niet heb geprobeerd.
  That Vanilla Moment klinkt ook erg lekker :D

 • #2

  Els (donderdag, 25 februari 2016 19:41)

  Deze bad en douchegels lijken me heerlijk! Bedankt voor je tip! Misschien ga ik ze nog wel halen :-).

 • #3

  Bettie (maandag, 29 februari 2016 16:20)

  Ik gebruik al een tijdje ginger morning en ik vind die zo lekker ruiken. Strawberry dream heb ik als scrub in de douche liggen.

 • #4

  Mariska (dinsdag, 01 maart 2016 17:45)

  Ze zijn echt super lekker!

 • #5

  Rebecca (vrijdag, 11 maart 2016 21:22)

  Ben dol op treaclemoon! Heerlijke producten